administrator

Administrația publică locală a municipiului Vulcan mulțumește tuturor doamnelor și domnilor seniori care au răspuns invitației de a participa la festivitatea dedicată lor, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Exponenți ai generațiilor care au dat Vulcanului o identitate economică, socială, culturală și mai ales civică, toți cei ce s-au regăsit în această după-amiază în cadrul de sărbătoare oferit în mod tradițional, au avut prilejul să-și regăsească colegii, prietenii de generație. Voia-bună și comunicarea bazată pe relații inter-umane normale, au făcut ca această zi, să amintească tuturor celor prezenți, că viața în comunitate are sens și dă roade doar dacă oamenii ce trăiesc în ea, reușesc să găsească reperele normalității în comunicarea dintre ei.

În discursul oferit de primarul municipiului Vulcan, - ing. Gheorghe Ile, au fost trecute în revistă – la fel ca în fiecare an - principalele repere de activitate ale Primăriei și Consiliului Local, pentru dezvoltarea pe termen scurt, mediu și lung a comunității noastre.

Close Search Window