administrator

Reprezentanții UAT-urilor din VJ și cei ai Consiliului Județean Hunedoara ( parteneri în cadrul proiectului GREEN-LINE), s-au întâlnit astăzi la Vulcan, în cadrul unei ședințe în care au fost stabilite ultimele detalii, înainte de delegarea gestiunii pentru derularea lucrărilor.

Accesul la fondurile europene pentru partea tehnică a acestui proiect este asigurat după înființarea societății zonale de transport, care va fi subordonată partenerilor de proiect.

Aceștia vor aproba în zilele următoare în cadrul Consiliilor Locale și cel Județean, toate proiectele de hotărâre derivate din obligațiile legale privind înființarea societății comerciale, din care vor face parte, cu cotă egală de participațiune, toate UAT-urile și Consiliul Județean Hunedoara.

Din partea UAT - municipiul Vulcan, la întâlnirea de astăzi a fost prezent viceprimarul Pompiliu Barbu, care a cerut tuturor partenerilor de proiect, mobilizare optimă pentru ca durata adoptării tuturor hotărârilor necesare să fie cea mai scurtă, în favoarea urgentării intrării în faza execuției tehnice.

Close Search Window