administrator

În cursul zilei de 24 octombrie primarul municipiului Vulcan - Gheorghe Ile - s-a întâlnit cu Rectorul Universității din Petroșani, prof. dr.ing. Sorin Mihai Radu pentru stabilirea primelor repere de colaborare, între Primărie și Universitate, dedicată practicii studenților care au optat pentru pregătirea academică în domeniul administrației publice locale.

Așa cum în repetate rânduri primarul Vulcanului alocă timp pentru acest subiect deosebit de important - tineri pregătiți pentru munca din administrație - a făcut la fel și astăzi, în dialogul domniei-sale cu Rectorul Universității din Petroșani, instituție academică emblematică pentru România și care s-a aliniat cerințelor pieței forței de muncă cu pregătire superioară.

,, Nevoia de a dezvolta continuu o echipă de profesioniști în domeniul administrației publice locale, este exprimată de majoritatea primarilor cu care am discuții pe acest subiect.

Salut propunerea domnului Rector al Universității din Petroșani, colegul și prietenul meu prof.dr.ing. Sorin Mihai Radu, pentru a prelua o parte din studenții universității la practica în administrație, aici la noi la Primărie. Mai ales că în viitorul foarte apropiat, urmărim să atragem tinerii de diferite vârste, cu chemare pentru activități administrative către instituția noastră.
Este o necesitate pe care personal am înțeles-o și îi chem alături de mine pe toți cei ce pot identifica tineri care doresc să se pregătească pentru acest domeniu deosebit de complex și provocator, care este administrarea unei localități.” - Gheorghe Ile - primarul municipiului Vulcan.

Close Search Window