administrator

Centrul pentru resurse comunitare - pavilion E - investiție socială majoră pentru comunitatea Vulcanului, care va oferi persoanelor în vârstă - vulnerabile îngrijire completă, va primi în vederea reabilitării, finanțare guvernamentală.

Conform proiectului de hotărâre inițiat de primarul municipiului Vulcan și aprobat de Consiliul Local la ședința de ieri, această investiție poate fi realizată mult mai rapid prin alocarea de fonduri guvernamentale, accesibile pentru acest tip de proiecte.

Inițial acest proiect a fost programat pentru implementare prin GAL Vulcan, cu fonduri europene și cu durata de finalizare mult mai mare decât cea oferită prin posibilitatea finanțării cu fonduri naționale, guvernamentale.

Implicarea primarului municipiului Vulcan - Gheorghe ILE pentru optimizarea duratei de realizare a acestei investiții rezidă în necesitatea de a veni în întâmpinarea solicitărilor persoanelor vârstnice care au nevoie permanentă de îngrijire instituțională, pe care administrația publică locală o poate furniza, în cadrul unui Centru adecvat cerințelor de viață și de asistență medicală ale acestora.

Close Search Window