administrator

48 de locuințe sociale realizate de Primărie la blocul C2 de la Dincă și-au primit astăzi locatarii.

Momentul înmânării contractelor derulat chiar la intrarea în bloc a fost încărcat de o emoție reală a tuturor celor ce au fost selectați pentru a beneficia de o astfel de locuință.

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe ILE le-a furnizat celor prezenți detaliile legate de felul în care se va derula relația lor cu reprezentanții Primăriei și cu furnizorii de utilități și le-a dorit beneficiarilor celor 48 de locuințe să se bucure de investiția realizată pentru ei de către administrația publică locală.

,, Efortul nostru de a ajunge în acest moment a fost mare. Pentru ca beneficiarii acestor locuințe să se poată bucura astăzi de aceste spații de locuit, am făcut numeroase drumuri la București, la ministerele de resort pentru ca proiectul nostru să se poată finaliza cum trebuie. Mulțumesc echipei mele din primărie , constructorului și tuturor membrilor Comisiei de Locuințe pentru că iată, astăzi, încă 48 de familii de vulcăneni au primit din partea noastră toată atenția pentru a beneficia de o locuință nouă, în care se vor simți confortabil.

Mă bucură faptul că în această serie de beneficiari de locuințe sociale se numără și o parte dintre persoanele cu handicap, cărora le-am acordat atenția necesară, pentru a putea trăi în condiții care să le facă viața mai ușoară.

Tuturor locatarilor blocului C2 le doresc multă sănătate și viață liniștită.

Pentru petrecerea timpului în aer liber lângă acest bloc vom realiza un parc cu loc de joacă pentru copiii tuturor celor ce locuiesc în acest mini-cartier cu locuințe sociale.

Close Search Window