Antonie Ionut Cinda

”CONSUMUL DE DROGURI NE PRIVEȘTE PE TOȚI!”, CAMPANIE DE PREVENIRE A CONSUMULUI DE DROGURI DERULATĂ ȘI ÎN JUDEȚUL HUNEDOARA
În perioada 7 aprilie – 2 mai a.c., specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Hunedoara derulează o serie de sesiuni de informare în domeniul prevenirii consumului de droguri, adresate personalului angajat al unităților de cazare, restaurantelor, teraselor și barurilor din județul Hunedoara.
Activitățile preventive fac parte din campania națională “Consumul de droguri ne privește pe toți!”, iar până în prezent au avut loc acțiuni de informare privind riscurile consumului de droguri, serviciile și datele de contact ale CPECA Hunedoara, pentru persoanele aflate în zonele de agrement din stațiunea Geoagiu, Valea Jiului, mun. Hunedoara și acțiuni adresate personalului angajat al restaurantelor, teraselor și barurilor din mun. Deva, Hunedoara și zona Văii Jiului.
De asemenea, în perioada de implementare a campaniei, sunt derulate activități de informare și conștientizare a riscurilor consumului de droguri și în centrele de protecție ale DGASPC Hunedoara.
O parte dintre aceste activități au fost realizate în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara, iar activitățile desfășurate de CPECA Hunedoara în cadrul campaniei naționale “Consumul de droguri ne privește pe toți!”, vor continua în perioada următoare în zona Hunedoara, Hațeg și Petroșani.
 

Descarcă fișierele atașate


Close Search Window